DE PUNK CORRECTIES

 

Pagina 60 (Groepen eind jaren '70, begin jaren '80)
BLOEDBAD
Bezetting: Edwin - gitaar, Rob - gitaar, Michael - bas (ex-Nikx, ex-PP), Sanni - drums (ex-Nikx)
Na twee jaar verlaat Edwin de band, korte tijd later gevolgd door Sanni. Hierna zijn er nog enige bezettingswisselingen. Dat lijkt het begin van het einde, want de groep gaat daarna al gauw ter ziele. Michael zien we later terug bij Catweazle en PCP. Sanni en Edwin zien we terug bij Six Pack.

CORRECTIE:
Bezetting: Edwin - gitaar & zang, Rob - gitaar & zang, Michel - bas (ex-Nikx, ex-PP), Sanni - drums (ex-Nikx)
Als Edwin mid 1984 de band verlaat, wordt hij vervangen door Michael (die dan ook in Puinhoop speelt) als zanger. De band gaat ter ziele als Sanni in 1985 de band verlaat. Er zijn nog pogingen ondernomen met Herman Overbeek (Jetset) als drummer maar dat mocht niet meer baten.

 

Pagina 67 (Groepen eind jaren '70, begin jaren '80)
JETSET
Deze groep bestond van 1980 tot 1985. Stond samen met Massagraf, Vacuum en Fahrenheit 451 op de verzamelsingle 'Hatelijke Groenten' uitgebracht door Ripp Off Records uit Haren. De groep bracht samen met Massagraf, Barbies Boyfriend en Bloedbad een elpee uit waarvan elke band een kwart volspeelde. Jetset had een eigen krantje. Het gedicht 'Arise, Arise, Another New Day' op de verzamelelpee Rood Wit Zwart is van dichter Bart FM Droog (later in De Dichters uit Epibreren).

CORRECTIE:
De verzamelsingle 'Hatelijke Groenten' is uitgebracht door Rood Wit Zwart en niet door Rip Off Records. Met het eigen krantje van Jetset wordt waarschijnlijk het blad 'Blok 5' bedoeld, een uitgave van het Rood Wit Zwart collectief.

 

 

Pagina 79 (Kraakscene en popmuziek)
MAZZO
Enige tijd nadat de voormalige discotheek Cachet in de Oosterstraat begin jaren '90 haar deuren sloot, werd het pand gekraakt. Mazzo werd de naam.

CORRECTIE:
Discotheek Cachet was een kraakpand in de jaren '80 in de Herestraat en niet in de Oosterstraat! De naam Mazzo slaat op de voormalige discotheek met dezelfde naam die dus begin jaren '90 haar deuren sloot en daarna gekraakt werd.

 

 

Pagina 95 (Groepen tweede helft jaren '80)
CATWEAZLE
Catweazle is een hardcore punkgroep die sinds medio 1988 bestaat. Daarvoor heette de band Trofoblast. Van 1988 tot 1990 is de bezetting constant. De groep maakt muziek met teksten in het Engels, Nederlands en Spaans. Deze hebben politieke, sociale en persoonlijke onderwerpen. Er wordt een demo-cassette gemaakt.
In 1990 komt er een wijziging in de bezetting wanneer Maynard en Mark de groep verlaten. Mark zien we terug bij Dr.Phybes en bij Keltik. Maynard gaat naar Fleas And Lice en start PCP. In 1992 verlaat Johan de groep. We zien hem terug bij Dr.Phybes en Jeff Minter Experience en later in de techno-scene als Symbiont/Symbiotic.
In 1993 komt bassist Erik bij de groep en Emil als zanger. De stijl verandert in wat meer melodieuze up tempo muziek en er komt opnieuw een demo van de groep uit. In oktober 1995 worden opnames gemaakt in de Bunt's Studio in Utrecht. Door het gebruik van internet worden internationaal contacten gelegd en dit leidt ertoe dat er een 3" mini-CD met de zeven nummers, die in Utrecht waren opgenomen, op een Japans label verschijnt.
Dit album verschijnt maart 1996. Een jaar later is het belangrijkste wapenfeit van de band in de vorm van een tournee door Frankrijk en Spanje. De groep speelt dan in jeugdcentra, bij vakbondsbijeenkomsten, in kelders, theaters, etc.
Ook komt in dat jaar de 10" 'Seein' red' uit. In een oplage van 500 op rood vinyl en 1000 op zwart. Dit album wordt in 1999 nogmaals uitgebracht in een oplage van 1000 stuks, op zwart vinyl. In oktober 1998 verlaat Axe de groep en na nog een jaar tevergeefs zoeken naar een nieuwe gitarist, stopt de groep in 1999.

Bezetting: Axe - gitaar (ex-Buiten Adem 1986-1987), Maynard - drums (ex-Buiten Adem; Mushroom Attack; ook in Fleas And Lice), Mark - zang (ex Dr.Phybes), Johan - bas (ex-Dr.Phybes), Michael - zang (ex-Puinhoop, Bloedbad, R.O.Conspiracy)

In 1990 verlaten Maynard en Mark de groep. Michael gaat dan drummen. Mark wordt nog niet vervangen. In 1992 verlaat Johan de groep en gaat terug naar Dr.Phybes. In 1993 komt bassist Erik bij de groep en Emil als zanger.

De bezetting is dan in 1993: Axe - gitaar (ex-Buiten Adem), Michael - drums, zang (ex-Puinhoop, Bloedbad, R.O.Conspiracy), Erik - bas, Emil - zang.

In oktober 1998 verlaat Axe de groep. In 1999 stopt de groep.

CORRECTIE:
De groep maakt muziek met teksten in het Engels, Nederlands en Spaans tijdens de nieuwe bezetting, na 1993. Daarvoor enkel teksten in het engels.
In 1990 dubbelt Maynard al in Mushroom Attack dat in 1993 doorgaat als Fleas And Lice. Maynard start samen met Oene (oa. Fleas And Lice & Chronicore) PCP in 1996.
Er zijn in Oktober 1995 acht nummers opgenomen in Bunt's Studio waarvan er zeven op de 3" mini-CD zijn verschenen.
Tijdens de frans-spaanse tour in 1997 wordt er niet bij vakbondsbijeenkomsten gespeeld maar in vakbondsgebouwen.
In 1997 komt er een split/gedeelde 10" uit met de groep Seein'Red uit Amersfoort.
Eerste persing van de split 10" is 1000 op zwart vinyl, tweede persing is 1000 op zwart vinyl en 500 op rood gespetterd vinyl in 1998, laatste en derde persing is 1000 op zwart in 1999)

Bezetting: Maynard drumde in Trofoblast, maar zong in Catweazle. Mark en Johan gaan pas in de jaren '90 naar Dr.Phybes. Johan dubbelt vanaf 1990 al in Dr.Phybes. Michael is vanaf het begin drummer van Catweazle, maar zong voorheen in Puinhoop, Bloedbad en R.O.Conspiracy.

 

 

Pagina 112 (Groepen eerste helft jaren '90)
FLEAS AND LICE
Hardcore punkgroep ontstaan midden jaren 90. Een van de toonaangevende bands in de internationale kraak- en hardcore-scene. De wortels van de band liggen in het Wolters Noordhoff-complex.
De band tourt zes weken met de groep L7 door Amerika.
In 1993 gaat de band op tournee door Polen. In Gdansk en Lodz wordt men aangevallen door skinheads, omdat men antiracistische stickers op de tourbus heeft zitten.
In maart en april 1994 tourt de groep door Europa, waarbij Spanje, Frankrijk en Duitsland worden aangedaan. In 1996 starten Maynard en Oene met nog een band, PCP geheten. Fleas And Lice blijft daarnaast gewoon bestaan. Na enige tijd gaat ook Pelle bij PCP meespelen. Hij speelt tevens bij No ID. In 2000 treedt Fleas And Lice weer op en in 2001 komt er weer een elpee uit van de band.

Bezetting: Maynard - bas/zang (ex-Kain, ook PCP), Oene - gitaar (ex-Chronicore, ook PCP), Pelle - drums (ook No ID en PCP).
In 1993 is Robbie Tempel de zanger, Esther de zangeres, Henk de drummer en Piet de gitarist van de band. Piet en Robbie maken later deel uit van Mad Punk Disease.

CORRECTIE:
De wortels van de band liggen in Mushroom Attack.
De band tourt 2x door Amerika maar nooit met L7, laat staan er zelfs te mee hebben opgetreden.
In maart en april 1994 tourt men met Brawl uit Schotland door Belgie, Duitsland, Tsjechie, Zwitserland, Engeland en Ierland. In september 1994 tourt men door Frankrijk, Spanje, Italie, Griekenland en Zwitserland.
Na een auto ongeluk in 1997 waarbij Piet z'n hand bijna verbrijzeld, ligt de band 14 maanden stil. Vanaf 1998 wordt er weer volop gespeeld en getourd.
In 2000 kwam er al een split 7" single met Boycot uit Alkmaar uit.

Bezetting: Maynard is vanaf het begin de drummer. Daarvoor speelde hij ook al drums in voorloper Mushroom Attack.
Oene komt er pas in 1995 bij en vervangt dan de originele bassist, Joshua.
Pelle vervangt in 1998 Maynard als drummer.
Robbie is vanaf het begin de zanger.
Er heeft nooit een Henk in Fleas And Lice gespeelt. Waarschijnlijk wordt hier Henk (Henry) van Rat Patrol/Chronicore bedoeld?
Inmiddels is Oene vervangen door iemand uit Schotland.

 

Pagina 127 (Groepen tweede helft jaren '90)
PCP
Hardcore punkgroep ontstaan in 1996 toen twee leden van Fleas And Lice besloten nog een band op te richten. De groep maakte een tournee door Duitsland. Kort daarna verlieten de zangeres en bassist de groep.
Met de nieuwe zangeres Janiek, afkomstig uit Montreal, maakte PCP in 1997 samen met de Amerikaanse band State Of Fear een tournee door Scandinavie. Dit in plaats van de geplande tournee van Fleas And Lice. Hierna gaat Janiek terug naar Canada.
Ook drummer Maynard verlaat nu de groep. Een periode van bezinning volgt en de overgebleven groepsleden besluiten meer gitaren in te brengen. Er worden daarom muzikanten van bands uit 'het circuit'  benaderd. Dit levert het probleem op dat PCP soms niet kan optreden. Zo kan de band van maart tot en met juni 2000 niet spelen omdat Pelle en Oene met Fleas And Lice een tournee maken en Michael met de groepen Execradores en Tuco Ramirez aan het touren is.

Bezetting: Maynard - drums (ex-Kain), Oene - gitaar (ook Fleas And Lice), Annette - zang (ex-Viktors Hofnarren), Rob - bas (ex-Chronicore)

Annette en Rob verlaten na enige tijd de band en worden vervangen door bassist Pelle (No ID en ook Fleas And Lice) en de Canadese zangeres Janiek, afkomstig uit Fierce. In de tweede helft van 1997 vertrekt Janiek en ook drummer Maynard verlaat de groep. Een geheel nieuwe line-up is het resultaat.

Bezetting: Margriet - zang, Esther - zang (ex-Urinal Cakes), Pelle - bas (ook No ID en Fleas And Lice), Rommert - gitaar (ook in No ID, Yphobia naar The Last Mile), Oene - gitaar (ook in Fleas and Lice en ex-Chronicore, Bloodcrust en Yphobia), Michael - drums (ook in Catweazle, Shikari, Tuco Ramirez en ex-Puinhoop en Bloedbad)

CORRECTIE:
Na het vertrek van Janick en Maynard in 1997, besluiten de overgebleven leden (Oene en Pelle) er 4 nieuwe leden bij te nemen: Michael als drummer, Esther en Margriet als zangers en Rommert als 2de gitarist.
Inmiddels heeft Rommert de groep verlaten en is Esther door Leon (ook Bullshit Science) vervangen.

 

Pagina 129 (Groepen tweede helft jaren '90)
SHIKARI
Hardcore-groep ontstaan in het voorjaar van 1999, bestaande uit leden van Catweazle, Office Killer en One Day Closer.
Het eerste optreden was in januari 2000 in een jongerencentrum in Groningen.
In februari 2000 werd de 10" vinyl elpee 'Robot Wars' opgenomen in de Kuschel Rock-studio in Bremen die uitkwam in januari 2001. De plaat werd uitstekend ontvangen. Bij het beluisteren is het of er een wervelwind door je huis raast.
Shikari had optredens in kraakpanden door heel Nederland. De groep trad in 2001 op in Praag. Van 26 april tot en met 5 mei 2002 maakte de band een korte tournee door Engeland. In augustus 2002 verschijnt de nieuwe 7" single op Level Planet Records. Op 29 juni 2002 komt de 10" split-LP uit en samen met Seein'Red verzorgen ze een presentatie in de kelderbar van Vera.

Bezetting: Bas Wit - bas (One Day Closer), Mark Hoogvliet - zang (ex-Office Killer), Maurice van der Es - gitaar (ex-Office Killer), Michael Dre Kopijn - drums (ex-Puinhoop; Bloedbad; Catweazle; PCP)

CORRECTIE:
(Het eerste optreden was in Jongerencentrum Simplon)
De 'Robot Wars' 10" kwam uit in december 2000.
(Shikari had optredens in kraakpanden, jongerencentra en cafes door heel Nederland)
In september 2001 vergezeld Shikari de braziliaanse band Acao Direta voor 4 dagen op hun tour en spelen onder andere in Praag.
In november 2002 verschijnt de nieuwe 7'' single op Level Plane Records in een gelimiteerde oplage van 500 en wordt hij heruitgebracht op mini-cd in september 2003.
In augustus 2002 verschijnt de split 10" met Seein'Red. Het optreden in Vera was uiteindelijk geen 10" presentatie.

 

 

DISCOGRAFIE
(correcties & toevoegingen)

BLOEDBAD - 1983 - Verzamel LP: Babylon bleibt Fahren; Track: Resultaat van de Navo - Babylon Bleibt Fahren Records
BLOEDBAD - 1984 - Verzamel LP: 'Rood wit zwart': 9 tracks - Eigen beheer (Cycling Dinosaur Records)

BLOEDBAD - 1984 - Verzamel Cassette: 'Holland Hardcore: 2nd Attack' - Er Is Hoop
BLOEDBAD - 1984 - Verzamel Cassette: 'Alle 55 Kort' - Anti-Esthetische Dienst
BLOEDBAD - 1984 - Tape - Eigen Beheer
BLOEDBAD - 1985 - Verzamel Cassette: 'Deflagration Vol.3' - Deflag, Frankrijk
BLOEDBAD - 1985 - Verzamel Cassette: 'Stress' - Boston Tea Party, Denemarken
BLOEDBAD - 1985 - Verzamel Cassette:
The Sound Of Noise - Ran Tan Plan, Finland
BLOEDBAD - 1985 - Verzamel Cassette: 'Delirium Tremens Nr.2' - DT, Zweden

CATWEAZLE - 1997 - 10" LP split (met Seein'Red) - Wicked Witch/Kangaroo KR 015 & Anomie/Farewell
CATWEAZLE - 1997 - Verzamel CD: 'Best of P.E.F.E. Vol.1 - Profane Existence Far East (met 1 bonustrack)
CATWEAZLE - 1998 - Verzamel CD: 'Holland Sux!' - Bitzcore
CATWEAZLE - 1998 - Verzamel Cassette: 'Kids for Kids' - Slaves of the Mainstream
CATWEAZLE - 1998 - 7" EP-single: 'Form Of Fear' - Bad Card/Revolution Records
CATWEAZLE - 1998 - 7" EP-single: 'Ride Fast Or Don't'/with No I.D. - Koroshi 001

(Dit is een split 7" van No I.D. met Aside uit Frankrijk; waarschijnlijk komt de verwarring doordat er op de voorkant van de Aside kant de naam Catweazle staat - zie afbeelding; grappig detail: 2 leden van Catweazle hebben deze single uitgebracht)

CATWEAZLE - 1989 - Cassette 'Catweazle': 16 nummers
- Eigen Beheer
CATWEAZLE - 1989 - Verzamel Cassette: 'Is Punk Real Dead?' - B-Prod #6 Belgie
CATWEAZLE - 1989 - Verzamel Cassette: 'Contamination Process' - NH3, Canada
CATWEAZLE - 1989 - Verzamel Cassette: 'The Choice Is Mine 3' - XPX Japan
CATWEAZLE - 1989 - Verzamel Cassette: 'Press The Button And Listen' - Samarx, Duitsland
CATWEAZLE - 1989 - Verzamel Cassette: 'Mentally Broken Vol.3' - Broken Tapes, Frankrijk
CATWEAZLE - 1990 - Verzamel Cassette: 'Time Is Running Out' - S.Y.F.3, Duitsland
CATWEAZLE - 1990 - Verzamel Cassette: 'Delirium Tremens Nr.15' - DT, Zweden
CATWEAZLE - 1990 - Verzamel Cassette: 'NN Benefiet' - Mols
CATWEAZLE - 1990 - Verzamel Cassette: 'Speed 'N' Thrash 3' - P&C, Frankrijk
CATWEAZLE - 1994 - Cassette 'Catweazle': 7 nummers - Eigen Beheer
CATWEAZLE -
1996 - Verzamel CD: 'Bits Of Noise 2' - W.R.F.
CATWEAZLE - 1997 - Verzamel Cassette: 'Nederpunk' - U.P.S.
CATWEAZLE - 1998 - Verzamel Cassette: 'DP (Or Not DP) #1' - DP
CATWEAZLE - 1998 - Verzamel CD: 'Idiomes' - Stonehenge, Frankrijk
CATWEAZLE - 1998 - Verzamel CD: 'World Hardcore Compilation Vol. 2: No Fate' - HG Fact, Japan
CATWEAZLE - 1998 - Verzamel Cassette: 'Sub/Stance 2' - Catchphraze, USA

CATWEAZLE - 1999 - Home Made Video: 'For Friends Only' (France-Spain Tour Report 05.1998) - Bacteria

CHRONICORE - 1998 - Verzamel CD: 'No Fate' (Japanse dubbel-CD) - HG Fact, Japan

DE LUXE GREEN - 1988 - Cassette-demo: 'Act Your Age' - Eigen Beheer
DE LUXE GREEN - 2002 - CD-r: 'De Luxe Green 1978-1988' - Eigen Beheer

FLEAS AND LICE - 1993 - 7" EP Single: 'Parasites' - Skuld, Duitsland
FLEAS AND LICE - 1993 - 7" Split-single: 'Polish Bastards: Live in Brno' (met Hiatus) - label onbekend
FLEAS AND LICE - 1995 - Split-LP (met Bleeding Rectum), geen titel - Skuld, Duitsland
FLEAS AND LICE - 1996 - 7" EP: 'Up The Punx' (met Assrash) - Skuld & Profane Existence
FLEAS AND LICE - 1996 - 12"EP: 'Global Destruction' - Skuld & Profane Existence
FLEAS AND LICE - 1996 - Split-LP: 'Live in Raterdamned, Baroeg 7.5.95' (met Mushroom Attack) - Axiom Records
FLEAS AND LICE - 2000 - 7" Split-EP: 'Here We Go Again!' (met Boycot) - Deadlock Records
FLEAS AND LICE - 2001 - LP: 'Recipes For Catastrophies' - Skuld
FLEAS AND LICE - 2002 - Split-CD: 'Recipes For Catastrophies' (met Restarts) - Rejected Records, UK
FLEAS AND LICE - 1995 -
Split-EP (met Battle Of Disarm) - D.I.Y., Japan
FLEAS AND LICE - 1997 - Verzamel LP: 'Zapata Vivela Lucha Sigue'
FLEAS AND LICE - 1997 -
Verzamel LP + EP: 'Whispers!' - Skuld/Profane Existence
FLEAS AND LICE - 1998 - Verzamel Cassette: 'Animals Have Feelings Too' - UPS
FLEAS AND LICE - 1998 - Verzamel LP: 'Zero Hour' - Interferance
FLEAS AND LICE - 1998 - Verzamel CD:
'This Is Punkrock'
FLEAS AND LICE - 1998 - Verzamel Flexi 7"EP: 'Die Human Race' - Skuld/Profane Existence
FLEAS AND LICE - 2000 - Verzamel Dubbel Cassette: 'DP (Or Not DP) #3' - DP
FLEAS AND LICE - 2000 - Verzamel CD: 'Kamizole/Okara Benefití - Fight For Your Mind
FLEAS AND LICE - 2000 - Video:
"Bad Example Of A Rotten Generation" - Eigen Beheer

HOPHEAD - 1988 - Verzamel-LP: 'Gas' - Future Music
HOPHEAD - 1988 -
Cassette: 'Skull With Symbols Of Life And Death' - Eigen Beheer

I'M STILL STANDING - 2000 - CD-r: 'Rotting Apples' - Eigen Beheer

JETSET - 1981 - Split-Cassette: 'Eingetr.Warenz' (met Kein Produkt) - R.I.P. Off
JETSET - 1981 - Verzamel-Cassette: 'Back To The 80's' 2 tracks: 'Religien 3' en 'Lennon' - Welvaartsstaat 004
JETSET - 1981 - Cassette: 'The Jetset' (niet gelijk aan de split-cassette) - R.I.P. Off
JETSET - 1982 - Split-Cassette: 'Modern Times Are Coming Back' (met Massagraf) - R.I.P. Off
JETSET - 1982 - 7" Verzamel Single: 'Hatelijke Groenten' Tracks: 'Tot Hier En Niet Verder/Ontsnapping/Nummer 607' - Rood Wit Zwart
JETSET - 1983 - Split-Cassette: 'Protest' (met Bloedbad) - Melkchocolade
JETSET - 1984 - Verzamel-LP: 'Rood Wit Zwart': 21 tracks - Cycling Dinosaur

KEIN PRODUKT - 1981 - Split-Cassette: 'Eingetr.Warenz' (met Jetset) - R.I.P. Off

MASSAGRAF - 1982 - 7" Verzamel Single: 'Hatelijke Groenten' Tracks: 'Standbeelden/Reagan & Oswald - Rood Wit Zwart
MASSAGRAF
- 1984 - Verzamel-LP: 'Rood Wit Zwart': 8 tracks - Cycling Dinosaur
MASSAGRAF - 1982 - Split-Cassette: 'Blokkade Op De Straat' (met Jetset) - R.I.P. Off

MBP - 2001 - Dubbel-CD-r: 'MBP 1984-1988' - Eigen beheer
MBP - 1986 - Split-Cassette (met Ampachen) - Eigen beheer

PCP - 1998 - 7"EP: geen titel (oplage 1000 stuks) - Resuscitate Records
PCP - 1999 - 7"EP: 'Life's A War' (oplage 1000 stuks) - La Idea, Propulsion, Victimas Del Progreso
PCP - 2000 - 7"EP: 'If You Play With Matches....' Split met Atomvinter - Fok Aff Records
(is nooit uitgekomen)
PCP - 2001 - 7" Split-single: 'My War' (met B.S.E.) (oplage 615 stuks) - UPS Records
PCP - 1998 - Verzamel Cassette: 'Animals Have Feelings Too' - UPS
PCP - 1999 - Verzamel 7"EP: 'UPS The Record' (PCP nummer is verkeerd geperst!) - UPS
PCP - 2000 - Verzamel CD: 'Kamizole/Okara Benefití - Fight For Your Mind, Frankrijk
PCP - 2001 - Verzamel Cassette: 'Attack #5 Thou Shalt Not Kill' - ALP 10, Zweden
PCP - 2001 - Verzamel CD: 'Maximaal Onthaal' - Royal Blood

SHIKARI - 2000 - 10" LP: 'Robot Wars' - Deadlock Records
SHIKARI -
2002 - Verzamel CD: 'Maximaal Onthaal': Track: 'Ons Land' - Royal Blood
SHIKARI - 2002 - 10" Split LP met Seein'Red - Deadlock Records
SHIKARI - 2002 - 7" Single EP - Level Plane Records
SHIKARI - 2002 - 3" Split CD met Seein'Red: 'Master Hardcore': Track: 'Biela' - Eigen Beheer

DE STIPJES - 1995 - 7" Single: 'Feel Lucky, Hippie?' - Oetstar Rekkers Little dot 003
DE STIPJES - 1995 - 7" Single: 'Ripping It Off': Tracks: 'I love My Job/Hey Mister' - Rip Off Records
DE STIPJES - 1996 - LP/CD: 'Out For Lunch' - Rip Off Records
DE STIPJES - 1995 - Cassette: '1, 2, 3, Go' - Little Dot
DE STIPJES - 1995 - Cassette: 'Live in Vera 25.5.95' (supplement bij de Verakrant) - Little Dot
DE STIPJES - 1997 - Verzamel LP: Emile Drogt Memorial' - Eigen Beheer

EEN SELECTIE ONTBREKENDE  BANDS / UITGAVES
B.Y.O.B. - 1989 - Cassette: 'B.Y.O.B.'
B.Y.O.B. - 1990 - 12" EP: '
B.Y.O.B.' - Future Music
ILL 11 - 1999 - CD-r: '50 Euro' - SSR
ILL 11 - 2001 - CD-r: 'Ending System' - SSR
INSTIL - 2002 - CD: 'Questioning Like Only Consciousness Can Question' - Beniihana, Duitsland
LOS ASESINOS DE LA SUPERFICIALIDAD - 2002 - 7"EP: 'Manifesto' - Graanrepubliek
LOS ASESINOS DE LA SUPERFICIALIDAD - 2002 - Verzamel CD-r: 'DP Or Not DP #4' - DP
LOS ASESINOS DE LA SUPERFICIALIDAD - 2003 - Split-LP met Tempers Rise - WYP, Graanrepubliek, Coalition, Opiate

MAKILADORAS
- 2002 - Verzamel CD: 'Maximaal Onthaal': Track: 'Elitemoraal' - Royal Blood
MAKILADORAS - 2003 - 10" LP: 'Niemand Weet Wat De Toekomst Brengt' - Malinke, Pozoin, Squawk, DP, UPS, Svaveldioxid
MINDFOK - 2001 - CD: 'Mindfok' - Eigen Beheer

MUSHROOM ATTACK - 1991 - Split-LP met Forgotten Prophecies - Loony Tunes, UK
MUSHROOM ATTACK - 1992 - Split-LP/CD met Disorder - Desperate Attempt, USA
MUSHROOM ATTACK - 1992 - Verzamel LP: 'Als Je Haar Maar Goed Zat' - WRF
MUSHROOM ATTACK - 1996 - Split-LP met Fleas And Lice: 'In Jan Crust We Trust Live In Raterdamned' - Axiom Records
MUSHROOM ATTACK - 2001 - CD: 'Mushroom Attack' (discografie cd) - Witchhunt, Finland
MUSHROOM ATTACK - 1991 - Verzamel 7"EP: 'They Ainít Seen Nothing Yet!!!' - Nabate Recs, Belgie
MUSHROOM ATTACK - 1992 - Verzamel 7"EP 'Walk Across America' - Be Yourself, Belgie
NO I.D. - 1996 - cassette: 'No I.D.' - Eigen Beheer
NO I.D. - 1997 - Verzamel LP: Emile Drogt Memorial' - Eigen Beheer
NO I.D. - 1998 - Split 7"EP met Aside - Koroshi Records
NO I.D. - 1999 - 7"EP: 'Preaching To The Converted' - Funai Records, Duitsland
OFFICE KILLER - 2000 - Verzamel LP: 'Sturm Und Drang' (5 nummers) - Wasted Youth Power
THE LAST MILE - 2003 - 10" LP: 'Reflecting The Ferocity Of Our Thoughts' - Sabotage